Hvad skal jeg mon spise når jeg er her?

restaurantVi har mange ting på menukortet, og du vil sikkert blive overrasket over hvor mange lækre retter vi egentlig har tilbyde. I skal være meget velkommen til at tage kontakt til os hvis der er noget på menukortet som I ikke kan finde. Vores kokke har meget erfaring og kan derfor hurtig lave den ret som du brænder inde med. Tærte med hytteost og æg er en ret som vi ofte bliver bedt om at tilberede, så vi har faktisk valgt at tilføje den til vores menukort.

Hvornår har vi åbent?

Hos restaurant basilic har vi åbent alle ugens dage undtagen søndage i påsken og julen. Men venligst hold jer opdateret på vores hjemmeside eller via. Google. Vi holder nemlig sommetider lukket i løbet af perioden.

Hvilken slags mad kan jeg forvente?
Vi tilbereder rigtig meget græsk mad eftersom vores kunder elsker det. Det er helt sikkert det som vi er blevet berømte for. Ja, grækenland er mere end bare fetaost, og det vil du med det samme komme til at opleve når du sidder i dejlige omgivelser og nyder en god vin sammen med vennerne eller familien. Det er vidst ren hygge!

Hvis du ikke har penge nok til at gå ud og spise kan vi varmt anbefale Lånweb, som har hjulpet mange af vores kunder.